11. marraskuuta 2013

Katki, poikki ja tauolle mars!

Nyt on hyvä hetki viettää tauko agilitystä. Niilo lähtee viikon päästä kotikonnuille, ja palaa taas tammikuussa toivottavasti hieman solakampana ja tarmokkaampana.

Eilen käytiin kisaamassa vuoden viimeiset startit. Meininki radalla oli parasta pitkään aikaan.

HU-PU Rauno Virta 10.11.

Ekasta radasta ei ole videota mutta hyllytettiin heti ekalla esteellä. Ensimmäinen hyppy oli ns. väärinpäin, eli seinää kohti. No, N haki sen takaakiertona. Mentiin rata kuitenkin läpi ja aika kivoja kohtia saatiin aikaiseski, ja taisi se nolla olla :D No, sehän on tullut selväksi ettei Niilo halua meidän tekevän tuplaa.

Toinen rata oli sujuvampi, mutta A on aika karmeeta katseltavaa. Sitä kun ei olla alettu vielä reenaamaan, joten koira tulee sen alas niinkuin parhaaksi näkee. Puomit sentään suju loistavasti, mutta ilman kunnon laukkaa.

Tulin radalta pois kuin se olisi ollut nolla, ja luulin melko pitkään näin. Lähdin jäähdyttelemään koiran viemällä sen kotiin. Virkistävä suihku ja lähdin takaisin hallille kuvailemaan. Järkyttyneenä katselin tuloksia ja siellä mollotti vitonen meidän kohdalla. Epäselväksi jäi jopa videolta katsottuna mistä se olisi voinut tulla. Lopulta selvisi että pituuden palikka heilahti.... mälsää. Mutta olisihan se ollut noloa ottaa kontaktivirhe. Ei Niilo tee sellaisia ikinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti