27. lokakuuta 2013

Juostaan!

Mut trimmattiin!
Me on vaan juostu, juostu ja juostu. Boxiin nimittäin. Alussa oli omat vaikeutensa mutta nyt osuu kuin rasvattu kovillakin kierroksilla. Nyt kun pitäsi alkaa hivuttelemaan boxia puomille, meinaa mennä hermot!
Tajusin onneksi että se ei tajua (vanhasta tottumuksesta) jos sen vain asettaa puomin päähän, vaan pitää aloittaa takaperiinketjuttamalla. Pelkkä alastulo-osuus maassa on aivan liian helppo, vaikka sitäkin on tehty.

Videoita katsellessa huomasin että koiran näkemys boxista (erityisesti puomilla) on varmasti se että se näkee vain ensimmäisen eteen tulevan sivun. Se siis hahmottaa askeleensa niin että pääsee siitä hyppäämään yli. Mikäs siinä, se tietää vain enenmmän treeniä.Kajaanin kisat 26.10.
Tuomari Timo Vertanen

B-hyppy
Oikein kiva rata! Vähän oli ohjauskuviot hakusessa kun väsytti aikainen startti. Unohdin tehdä viimeiselle hypylle takaaleikkauksen joten koira tuli siitä ohi. Sij. 5/17. Niilo se taistelee viimeseen asti ettei vaan tulis tuplaa...A-agility
Vähän kinkkisempi. Erityisesti alku hirvitti mutta kattokaa noi meidän hienot takaakiertopersjätöt! Hieman hidasta menoa mutta varmempaa kuin edellisellä. Ennen puomia tosin unohdin lähteä persjättöön mutta onneksi kontaktit imee koiraa hyvin. Kepit oli hitaat koska Kajaanissa on tunnetusti paksut kepit, joten keppiväli on aavistuksen lyhyempi. Nollana maaliin ja peräti -6,62! Paremmat meni kuitenki edelle sillä rimat oli kerrankin 25cm molemmilla radoilla Sij.6/17Niin ja pentukuumetta alkaa olla ilmassa. Asiasta lisää tulevaisuudessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti