6. lokakuuta 2013

Kontaktit uusiksi

Eilen 5.10. käytiin varkaudessa kisaamassa. Tuomarina Elina Hannikainen, jonka radat olivat oikein kivoja, ja aikoihin pääsi hyvin. Hyppyradalla (jota ei menty) oli rimat 25cm!! Kyllä harmitti, kun muut radat oli sitten 30cm. Mentiin siis kaksi agirataa valioitumisen toivossa.

Eka rata oli muuten kiva mutta harmillisesti yksi rima tippui. Niilohan ei ole koskaan tiputtanut rimaa! Nyt kun katselee videota niin havaittavissa on varjo, joka saattoi hämätä? Etenemä oli huimat 3,9m/s ja aika alittui 4,55, jee! sij.6/27Toinen rata oli parempi, mutta huomasin kuinka koiraa jo väsytti. Puomi oli kuitenkin aika nopsa, sitä onkin reenattu. Tästä nolla (-2,77) sij.3/24. Serti meni kakkoselle, joka oli 2,54 nopeampi.Nämä oli nyt toiset kisat uusilla kengillä. Salomon Speedcross 3 SC W, eli vedenpitävä malli.
Lenkillä erinomaiset. Aksakentälle vielä totutteleminen. Hieman jäykät omaan makuun, mutta näin ulkokisoissa kyllä voittavat nuo punaiset Inovit, jotka on tarkoitettu sisä-aksaan.

Ajan kuluksi ajattelin aloittaa kontaktit kokonaan alusta. nyt kun ne on juoksarit, haluan niistä nopeammat.
Tässä hieman esimakua siitä miltä ne näyttävät nyt. Kun ohjaan koiraa kontaktilla, se on itsevarmempi. itsenäisesti se vaan juoksee namille, ei tietoa muusta suorittamisesta. Jos heitän lelu, roikasee ihan varmasti.

Aalla otin videota siksi että näen alastulon, joka on hieman huolestuttanut viimeaikoina. näyttää ottavan melko pahasti etuosaan jos tulee huonosti alas. Tähdätään siis siihen että askel suuntautuisi keskelle alastulokontaktia, ei sen yläreunaan.

Lähden siis opettamaan neliöön juoksun, ja ehkä hieman ponnareita apuna käyttäen. Videosaastetta siis luvassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti