26. syyskuuta 2013

Kisakausi lopuillaan

Niilo on kotiutunut Kuopioon erinomaisesti. lenkkipolut ovat aivan mahtavat, ja treenaamsassakin ollaan hallissa käyty muutman kerran. Niilohan on erittäin helppo koira. Se ei vaadi ihmeitä, nukkuisi kaiket päivät jos haluaisi. Lenkillä se kuitenkin riehaantuu ja tunkee päänsä jokaiseen koloon, järsii keppejä ja kiipeilee tässä ihmeellisessä mäkimaastossa, jota ei Oulun merenrannassa ole.


KAS kisat 15.9.2013

Valitettavasti 8:sta startista toteutui vain 2. Seuramestaruudetkin jäivät väliin :(
Molempien kanssa siis juostiin yksi agirata, harjoittelija Hilpi Ylijaskarin käsialaa.

Niilon rata meni aivan perseelleen. Tajusin että mulla on sille liian iso palkka, joten kävin viemässä sen maalin tutunmaan. Eihän koira sitten muuta tehnytkään kuin ennakoinut palkalle menoa. Muuten tehtiin puhdasta rataa, mutta kieltoja tuli loppusuoralla niin että lopulta vaan juostiin palkalle. Eihän koiralta voi vaatia jotain sellasita jota ei olla juurikaan reenattu. Tuota tapaa joskus yritin ottaa ihan rutiiniksi asti, mutta koirasta tuli hidas.

Jaffan rata oli huomattavasti parempi. Rontti vaan teki saman kuin elokuussa Virpiniemessä - A:sta ohi!  Ja se oli vielä ihan suoraan mentävissä. Liilen että se inhoaa sitä suorittaa, vaikkei koskaan ole sitä erityisemmin hidastellut, tai muuten kieltäytynyt tekemästä.Kuva: Pirkko Riekki (nuccalagotto.1g.fi)

OKK kisat 21.-22.9.2013

Niilon kanssa piipahdettiin Oulussa kisaamassa. Pitihän se lähteä yrittämään josko se viimeinen serti napsahtaisi. nimittäin tasan vuosi sitten samaisissa OKK:n kisoissa 22.9.2012 Niilo sai sen ensimmäisensä. No, ei ihan onnannu. Valitettavasti koira ei liikkunut aivan halutulla tavalla. Parannettiin raivoa sunnuntaille kuitenkin.

A-agility Minna Väyrynen 0 (-3,jotain) sij.4/33
B-agility Minna Väyrynen HYL
C-agility Minna Räsänen 0 (+0,83) sij.4/28
D-hyppy Minna Räsänen 0 (+3,38) sij.8B-radalla sähläsin pahasti, sillä olin avain liian edellä A:n jälkeen. Koira luuli että teen poispäinkännöstä.
C-rata oli erittäin mystinen, sillä siellä oli kaksikin aivan selvää kiellon paikkaa. Ärsyttää kun ei menty täysiä maaliin. Hypäri oli viikonlopun paras rata. Lujempaa ei oltas päästy.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti