28. elokuuta 2012

Piirinmestaruudet

25.8.-26.8. kisattiin OKK:lla.

Ensin oli Niilon agirata. Tuomarina elpi.
Muuten hyvä mutta eka rima tippu. Tai no oli siinä paljon huonoakin. Koira ei pysähtyny kontakteille, ja minun liikkuminen tökki. Huomatkaa esim. muurin jälkeinen hyppy jossa tein jaakotuksen vaikka tarkoitus oli tehdä persjättö, mutta onneksi koira on niin hidas että ehtii siinä ajatellakin.Sitten oli vuorossa joukkuekilpailut. Niilo tunaroi kepit, mutta en sitten korjannut. Tottakai ne ois pitäny korjata! Joten hylky, mutta muu rata meni oikein hyvin. Joukkue olisi ollut toinen jos olisin korjannut, että ei vituta ei.

Sitten Jaffa. Samaisilla kepeillä koira lakoi lahnaksi, jotenpitit hulluna kannustaa. Sitten huomasin että muutama askel olisi pitänyt olla edellä seuraavaa hyppyä ajatellen, mutta en ollut joten koira viilettää täysiä esteelle väärästä suunnasta. Minun ajatusmoka siis. Tälle joukkuelle myös hylky.

Sunnuntaina petrattiin.
Tuomarina Sari Mikkilä.
Niilon hypäri oli oikein hyvä. Putkijarrutuksia saisin harrastaa mutta en kehtaa noin hitaalla koiralla.
Tuloksena Niilon ensimmäinen aliaikainen nolla! -3,14. sij.10Jaffan hypäri oli odotetusti vauhdikkaampi, mutta hyvä sekin. Kaarreltiin hieman mutta nolla sieltä pärähti.
Tuloksena Jaffan ensimmäinen nolla kolmosista! -4,52 sij.8

Sitten oli vuorossa agirata.
Niilo tuli ohi keinulta, ja lopussa kepit tuottii jälleen ongelmia. Nyt minä aloin korjailemaan, mutta neljännellä kerralla kun tuli vielä viimeisenkin keppivälin pois, annoin olla ja suoraan maaliin. Se ei saanut rytmiä päälle ja jätti keppejä pujottelematta. Laitetaan väsymyksen piikkiin. Mutta ihmeellistä on se että koira teki saman edellisenäkin päivänä, että tunaroi toisella radalla kepit. Tällä kertaa koira sentään pysähtyi kontakteille.

Jaffan rata kulki pitkästä aikaa hyvin. Samanlaista menoa kuin reeneissä, eikä sellaista takkuilevaa väkisin tekemistä. Edelleen kuitenkin huomaa että tuo koira ei saa hermojaan kasaan kisapaikalla, ja sen huomaa radalla. 9 hypyllä nokka kävi maassa ja pyörähti ympäri ennen hyppäämistä, joten siitä tuli kielto. Harmi sinänsä kun muu rata meni täydellisesti. Koira otti kontaktit ja aikaakin jäi vaikka muille jaettavaksi.
Tulos 5 aikaa ja sijoitusta en muista.

Jaffan tulos kokonaiskilpailussa riiti sijalle 7! Tasokkaita koiria oli hirveä määrä kisaamassa, joten saa olla tyytyväinen.

PS. Jaffa on ilmoitettu Seinäjoelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti