7. elokuuta 2012

Kuopio KV

Ilmoitin koiran vain perjantaille, koska ajattelin että olen muina päivinä töissä. No, olisihan tuo onnistunut kehäillä kaikki päivät. Vähän sattui huonot tuomarit vaan viikonlopulle, että ei sinänsä jäänyt harmittamaan.

Tuomari ei oikein koirasta tykännyt. Tuloksena VAL-ERI1 SA PU3 Sanoi että liian iso pää. Arvostelusta saikin siten lukea päinvastaista. Kaksi ekaa olivat kyllä pikkusia, aivan eri linjaa mitä Jaffa, mutta nuoria koiria molemmat, että varmaan siksi antoi sen SA:n. Toisaalta olisi voinut olla antamattakin, kun ei halunnut vara cacibia Jaffalle antaa, vaikka se oli mahdollista saada :o Enpä minä sillä olisi mitään tehnytkään.

Koira lähti sitten kehien jälkeen takaisin kyydillä kotiin, ja minä jäin mökkeilemään Kuopioon.

Kotiin palatessani jostain syystä aloin tarkastelemaan koirien purukalustoa. Sieltä löytyi suhteellisen pahat ientulehdukset. Tänään sitten oli aika Eläinkliniikalle, jossa ilmeni jotain aivan toista vaivaa. Ientulehdusta ei enää ollut kovin pahasti, mutta eläinlääkäri osasi yhdistää oireet ja otti koirilta esinahasta näytteet. Jaffalla oli kuulemma pahakin bakteerikasvusto siellä, ja tulehdusta. Niilolla myös mutta huomattavasti lievempänä. Jaffalle siis antibiottikuuri, ja molemmille alapäänhuuhtelulääkkeet, sekä hampaisiin desinfiointiainetta. Lisänä vielä maitohappobakteereja. Että ihan kivan pussukan kanssa kotiudutiin. Olihan tuo aikakin että Jaffassa jotain vikaa olisi. Koskaan sen kanssa ei oo tarvinu lekuriin mennä sairauden takia.

Nyt vain harmittaa kun agility jää vähän tauolle, edelleen. Activella alkaisi syyskausi, ja piirimestaruudet lähestyisi myös seuramestaruuksian kera. Riippuu miten Jaffa parantuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti