3. heinäkuuta 2011

Kesähurtat

Viikon ainoa äksöni oli tänään. Piipahdettiin Kaakurissa mätsärissä. Niilon kanssa busseiltiin tunnin verran. Edellisenä päivänä hoksasin tämän tapahtuman ja aloin kynimään koiraa. HUH! käsi kramppasi puolivälissä joten piti jatkaa puoliltaöin loppuun. Maha jäi karvaseksi ja olihan se ruman näköinen muuten kaljun koiran rinnalla.

Oli niin hvät jutut kehän laidalla että en hoksannut seurata mikä numero siellä on menossa. Sitten kehis huuteli jotain koiraa eikä kukaan mennyt kehään. Sehän oli meidän vuoro. Nopeesti vaan naru kaulaan ja menoks! Parina oli joku buudeli.

Niilon esiintyminen meni ihan nappiin. Jossain kohti vähän otti liikaa kontaktia, mutta muuten ravasi nätisti. Seisoa ei vapaana jaksanut, mutta asetellen nöpötti makkaran toivossa.
Hampaatkin antoi sievästi katsoa (ollaan reenattu), eikä nojaillut kun tuomari tutki.
Punainen nauha sieltä sitten tuli.

Punaisten kehä oli kaos. Maailman pienimmät kehät muutenkin, niin tuomari ei sitten jaksanut jakaa porukkaa kahtia. Joo muka mentiin ympäri... kaikilla nokat edellä olevan perseessä.
Mutta Niilo kulki jälleen sievästi eikä välittänyt muista. Seisoakin jaksoi. Sijoituttiin kolmasiksi, eli tulos PUN3.

Palkinnot eivät kovin hääppösiä olleet. Jotain krääsää, ruusuke ja metallinen kuppi.

Pitää ottaa seisotuskuva kun koira on kokonaan kalju.

Sitten näitä kesäkuvia vihdoin! Niilohan ei koske varpaallakaan veteen, vaan tyytyy haistelemaan meri-ilmaa korkeammalta.


Mulla on kauhea kriisi Jaffan karvan kanssa. Se pitäsi rullata vielä kerran, mutta pilkut näkyy sitte liikaa. Jos en ota sitä päälykärvaa, se rehottaa rumasti. Ja aikaa ei ole paljon että karva ehtisi kasvaa tiheeksi.
Tilannetta ei helpota se että lähden Kreikkaan torstaina, ja tulen seuraavan viikon perjantaina illalla kotiin, eli tarkoittaa sitä että lauantai aamuna pitää olla jo yhdeksältä aamulla Piteåssa.
Mun siis pitää siistiä koira jo keskiviikkona!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti