25. kesäkuuta 2011

Juhannus

Juhannus vietettiin kutakuinkin kahdestaan Jaffan kanssa kotosalla. Muut, jopa Niilo lähtivät mökkeilemään.

Lauantaina oli sitten perinteiset juhannuskisat, mutta Hailuodon sijasta Virpiniemessä. Se pohja on kyllä niin ihana että ei haittaa yhtään vaikkei päästy saareen jussia viettämään :)

Iltakisat ja yksi agilityrata vain. Medi kakkosia oli kuusi, ja vähän sillä mielellä lähdettiin että jos kepit ja kontaktit sujuu hyvin niin olen onnellinen, koska rats oli kuitenkin suht haastava, mutta tykkäsin silti paljon.Nelos hypylle tein valssin joka ei oikein onnistunut, yllätys yllätys, mutta sain sen sinne vitoselle.
Aan kontaktin otti hyvin, mutta kun vapautin se jäi jotain sinne haistelemaan (!!!!). Kepit otetiin hyvin rauhallisesti ja varmanpäälle. Se kun on alkanut jättämään viimeistä väliä suorittamatta.
Keinulle jouduin tekemään takaaleikkauksen, mutta hyvinhän se tuli sieltä, ja otti vielä kontaktinkin! Eka kämmi meinas tulla puomilla kun en katsonut eteeni, tein siihen siis takaaleikkauksen ja oli lähellä ettei koira mahtunut sinne menemään.
Muurin jälkeen sitten lähdin juoksemaan minkä jaloistani pääsin, ja sain kuin sainkin tehtyä persjätön putken jälkeen. Siinä vaiheessa tajusin että ei helkkaari tää voi onnistuakin, ja loppu oli semmosta panikointia ja käsien pyöritystä että huhhuh, mutta tosiaan puhtaasti me päästiin maaliin, ja aikakin alittui reilulla kuudella sekunnilla! Nyt on sitten nollatili auki, VIHDOIN!
A-kisan tulos: 0 LUVA sij.1 (-6,32)Sunnuntaina herättiin kaatosateeseen ja masentavan painostavaan ilmaan. Kisapaikalla talkoilin vähän ja odottelin kakksoluokan alkua sadetakki ihoon liimautuneena.
Heti kun ensimmäinen rataantutustuminen alkoi, sade lakkasi ja sain heitettyä sadevermeet pois päältä. Toiselle radalle piti vaihtaa jo kevyemmät vaatteet kun aurinko porotti. Kenttä oli silti aivan litsläts.


Ensin oli agilityrata jonka tuomaroi Jari Tienhaara. Luulin sitä oikeeasti helpoksi, koska se oli sama kuin ykkösluokalla (numerot ja hyppykulmat vähän erit).
Kaikki sujuikin suunnitelmien mukaan siihen asti kun tultiin hyppysuoralle kohti keppejä. En edes tajunnut että yksi hypyistä oli niin vaikeasti koiran nähtävissä, että en kunnolla karjaissut sitä mun käteen kiinni. Jaffa kun on niin takaakiertofriikki. Koko rata olikin sitten kieltoja kiellon perään, ja se hylky tuli kepeillä kolmannen kiellon johdosta, kun koira jäi taas räksyttämään mulle ennen keppejä. Myös 17 putki oli haastava.
Huomatkaa myös ennen näkemätön keinu! Tää oli todellakin yllätys, että se ehti ihan pähän ennen kuin kenu ehti laskeutua, ja oli lähellä ettei tehnyt lentokeinua.
C-kisan tulos: HYL (+4,75)Sitten hyppyrata jonka tuomaroi Jarmo Jämsä. Rakennusvaiheessa katsottiin että ei herranjestas täsät voi tulla mitään muuta kuin hylky. Oli se sen verran kiemurainen rata. Loppujen lopuksi se oli just passeli meille, ku koira oli lähellä kokoajan. Tykkäsin radasta kovasti.Harmillisesti yksi valsseistani oli turhan liioiteltu, ja koira pudotti riman. Postitiivista tässä oli kuitenkin se että koira kääntyi ilmassa, ja että se valssi oli oikeasti tiukka, ja teknisesti hyvä. Videolta katsottuna meno oli vähän turhan hidasta, mutta aika alittui reilusti. Rata oli muutamaa hyppyä lukuunottamatta ihan samanlainen kolmosille. Olin erittäin tyytyväinen tähän rataan.
B-kisan tulos: 5 (-5,74) sij. 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti