15. kesäkuuta 2011

Viilaten ja höyläten

Niilon kepit alkaa olla parempaan päin. Tosin reenit pitää aloittaa aina täydellä ohjurisarjalla, joka ei ole kovin kiva. Viime treeneissä olisin ihan hyvin voinut ottaa kaikki ohjurit pois, nimittäin päästiin aika hyviin tuloksiin. Viimeiset kaksi ohjuria jätin, että varmasti ei sitten varastaisi kupille, kun ei ketään ollut siellä vahtimassa. Jossain vaiheessa koira ei oikein jaksanut keskittyä, ja jätti saman välin tekemättä (jätin pois videolta).
A on myös hyvällä mallilla, tosin parin ensimmäisen toiston aikana se pysähdys pitää takoa päähän kun juoksee muuten suoraa kupille. Aika hienot juoksarit ois muuten ;)
Maanantaina menin bussilla haukkukeitaalle Niilon kanssa. OKK:lla oli agilityepikset.
En tiedä maljonko mini möllejä oli, mutta oli niitä varmaan ainakin 15.
Rata oli yllättävän pitkä, 20 estettä, jota eiolla enen tehty. Myös puomi oli radalla.Muuten oli tosi hyvä rata, ja koira oli nopea, mutta puomin alastulo oli vähän hidas. Myös jotkut hypyt näyttivät tuottavan hankaluuksia, ainakin sivusilmällä katsottuna, vaikka ne olivatkin matalia.
11-13 oli haastava. Olin ajatellut siihen persjättöä putken jälkeen, mutta koirahan tuli putkesta niin lujaa että ei auttanut tehdä kuin kompromissi, ja takaaleikata 12 hyppy. Ja hei, se irtosi ihna mielettömän hyvin putkelle! Niilo kirjaimellisesti siis yllätti minut. Maaliin tultiin puhtaasti.
Tulos: 0 (-18,25) sij.2 Ihanneaika oli 55 sekuntia. Ei tuokoira niin hidas vissiin olekaan :D


Ja tässä meidän ihka eka liitokuva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti