3. maaliskuuta 2011

Viikkokatsaus

Vihdoin normaali reeniviikko. Kevätkin tuli aivan yhtäkkiä, joten lenkitkin ovat huomattavasti pitempiä lämpimän sään takia. Niin nythän eletään jo maaliskuuta!

Tiistaina Niilo oli taas ihan super! Treenit alkaa olla jo astetta vaativampia, ja ihan hyvä vaan niin saan minäkin huomata miten N toimii eri tilanteissa.

Aluksi siis numero rata. Vauhtia oli taas paljon, ja vähän liikaakin, koska en ekoilla kerroilla ehtinyt tekemään kolmoselle jaakotusta. Teimme siis ensimmäisen jaakotuksen ikinä, ja se onnistui loitavasti kun sinne lopulta kerkesin.

Lopuksi sitten kirjainrata, jossa ongelmia tuotti C'n jälkeen putken pää. Valssi oli hankalasti tehtävissä, mutta sain sen lopulta käännettyä hypylle, ja E'n jälkeen tein valssin.
Seuraava pulma löytyikin Niilon irtoavuudessa suoraan edessä olevalle hypylle, ja tämä oli siis eka kerta kun jouduin oikeasti ottaman sitä haltuun ja käskyttämään. Toisaalta olin aivan innoissani koska tuli todistettua koiran estehakuisuus.

Tekis mieli lähteä tuon kersan kanssa jo epiksiin kokeilemaan. Mölliluokan radat ei yleensä ole 15 estettä pidempiä, joten kai se sen vois mennäkin. Pelkkiä hyppyjä ja putkia, eli Niilon mieleen.
Ne kepit vaan pitäs saada työn alle niin pääsis joskus sinne virallisiinkin. Alkusyksystä viimeksi mentiin keppejä, ja sen jälkeen ei mitään eloa niillä. Raahatkaa joku mut sinne hallille!
5.5 ois Moilanen oulussa tuomarina, ja ajattelin että jos tuo koira olis niin kiva että opiis ne itsenäiset kepit nopeesti niin voitas mennä kokeileen hypärille.

Torstaina Jaffa oli reeneissä aika outo. Alussa toimi ihan ok, mutta sitte siitä tuli hidas ja jotenki ei ollu oma ittsenä. Joo se teki kaiken mitä käskettiin, mutta missä se tekemisen meininki? Ehkä se on jumissa tai muuten vaan nälkä :DHarjoteltiin siis takaaleikkauksia, ja niitähän tuli joka väliin. Alku oli hankalin, koska en vaan osaa ohjata tuota koiraa lähelle siivekettä. Kakkosen kohalla piti jopa pysähtyä, ja siitä en tykkä yhtään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti