24. joulukuuta 2009

Tavoitteet 2010

Jaffan osalta tämä vuosi meni nappiin.
Tavoitteena oli päästä ohjattuihin reeneihin agilityssä, ja takanahan onkin minnan koirakoulu jatko1, sekä yksi kausi kassin kilparyhmässä.
Näyttelyistä ei mitään ihmeitä pitänyt tulla, mutta se toinen sertifikaatti oli kyllä piste iin päälle =')

Jaffa
Näyttelyt: FI MVA olis kyllä kiva saada vaikka jo alkuvuodesta. Sitte jos rohkenen, niin ruotsistaki olis kiva tuloksia saada, ja miksei vaikka S MVA koska sieltähän on helpompi tämä titteli hakea...
Agility: Kilpailemaan heti alkuvuodesta, ja kakkosiin nousu olis tähtäimenä. Pidetään motivaatio korkealla.

Niilo
Näyttelyt:
Jos tuo toinen palli haluais nyt laskeutua, niin pieni menestys ei olis yhtään pahitteeksi mamman egoa ajatellen :p erityisesti JV-10
Agility: Ohjausliikkeiden tulkitseminen, ja oppiminen. Kepit kondikseen, sekä muutama muu este, joiden avulla opettaa eri ohjauskäskyjä. Mietin vielä että mille kurssille sitä menis, vai opettelisko alkeet kotosalla, jonka jälkeen kassille?
TOKO: Ainaki alkuvuoden se päälaji. Tiheä reenaus kassilla ja kotona. Kontaktin otto ja erilaiset käskyt hallintaan. Isona kysymysmerkkinä vielä nuorten toko sm. että jos ehtis saada kisavalmiiksi, mutta tuskimpa jos agikin aloitetaan. plussana vielä se että mammakin oppisi ymmärtämään jotain tokosta D:

Hyvää joulua & menestystä vuodelle 2010 toivoo Moona Niilo & Jaffa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti