31. joulukuuta 2009

Kisafiilinkejä

Nyt se sitten tuli tehtyä! Vuoden 2010 agilitylisenssi on ostettu, ja ilmoittautumiset lähti viimehetkellä Kajaanin kisoihin 9.1. Odotukset ovat hyyvin matalalla elisen jälkeen....
Osallistuin Martinniemessä active dogsin uuden hallin avajaisiin, jossa järjestettiin leikkimielinen "kolmiottelu". Näin heti alkuun voin sanoa että kaikki muut kisasivat jossain kolmosissa, että eihän meillä mitään saumoja ollut. Lähinnä niitä esteitä halusin ottaa, ja testata Jaffaa, mihin se pystyy.
1 Laji: lähettäminen kepeille avo-kulmasta.
Sai itse päättää kuinka kaukaa lähettää, jas en mukaan jakautu pisteet. niin ja 3 yritystä.
Minähän heti lähdin minimistä, eli 2m. Tämähän on se vaikeampi puoli Jaffalle, mutta eka yrittämällä onneksi haki oikeaan väliin. Mutta niinkuin kaikilla kerroilla, jätti toiseksiviimeisen kepin tekemättä, eli teki viimeisen väärältä puolelta. Vähän noloa, kun muut lähettivat neljästäkympistä koiransa, ja meikä joutu vielä vierellä juoksemaan siinä kahessa metrissä -.-
siitä siis 0 pistettä.
2 Laji: takaakiertoon lähettäminen.
sama kuin edellisessä, mutta aita piti kiertää takaa. Mullahan oli heti semmonen fiilis että nyt Jaffan kanssa se 40m (ollaan renattu ihan sikana) :D no, ahnehdin alussa liikaa, kun naru oli jo edelliseltä jäänyt siihen 5m, niin päätin aloittaa siitä. Koira kuumu ja haukku mulle ku yritin lähettää. Neljännellä kerralla sitte sen kiersi, eli 0 pistettä.
3 Laji: putkirata.
Kun menin tutustumaan, olin aivan sekasin siitä estejärjestyksestä. En muistanu yhtään mitään edes radalla, ja laskinki kokoajan mielessä :D siinä jäi sitte käskyt puolitiehen.
Jaffa oli muutenki ihan loppu jo tuossavaiheessa, niinku vauhdista näkyy. Mutta hienosti se jakso tsempata. Aika tais olla jotain minuutin pintaan, enkä pisteitä muista, mutta sija oli sitten 12/15.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti