20. lokakuuta 2015

Peto on irti

Kattokaa! Ei kieltä!
Epäviralliset agilitykilpailut OKK:n hallissa 10.10. Ilmoitin Madon sekä mölleihin, että kisaaviin. Meillä oli vähän lähtöongelmia, koska Mato kuumui hallissa eniten ikinä, ja helvetti oli irti ku päästin sen hihnasta. Ei se mihinkään siitä lähteny mutta haukku ja kilju vaan. No, sain sen muutaman askeleen etumatkaa ja sitte jo mentiin.

Mölleissä kaikki toimi hienosti, eikä tehty ylimääräisiä kaaria. Nollavoitto lähes 30:stä maxista!Kisaavien rata oli kivan suoralinjainen, mutta kepeille lähestyminen oli vähän turhan vauhdikas, ja siinä kohti levis pakka. No korjauksen jälkeen M pujotteli kaikki 12 keppiä ekaa kertaa ilman ohjureita! Ottihan se kontaktit myös, mutta keinulta varasti. A oli tosi hyvä juokuna. Tästä on hyvä lähtee eteenpäin :)

Kuva Jarmo Risto
Kuva Jarmo Risto
Meillä on syyskauden hallitreenit lähteny ihan kivasti rullaamaan. Me molemmat yritetään lukea rataa paimenelle sopivasta näkökulmasta. Aina ei olla samalla aaltopituudella, ja M vielä tulee jonkin verran käsille, mutta tarvittaessa irtoaa niin hyvin että parsonin kanssa voisi vain haaveilla moisesta.

Tässä vielä viimeviikon puomitreeniä loppukevennykseksi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti