10. kesäkuuta 2014

Kisoja

OKK 2.6. Mika Moilanen

Jaffan kanssa 10kk kisatauon jälkeen piipahdettiin yhdellä agiradalla.
Rata oli kiva mutta ei oikein kulkenut. Toinen este oli rengas niin tuli kehikosta (OKK:n rengas on aika ilmava). Jatkoa seurasi puomin alastulon hyppääminen ja muutaman hypyn ohitus. Jaffa oli kuitenkin kuulolla ja keskittyi.

KAS 7.6. Eeva-Liisa Pohjanen

A-rata oli seuramestaruusrata. Niilo teki 15 virhettä; tiputti ekan riman, kieltäytyi pimeästä putkenpäästä ja kolmatta en muista. Oli se kuitenki ainoa kassilainen joka teki tuloksen joten siitä irtosi seuramestaruus!
Jaffa hyllytti kun ei tullut välistävetoon. Ainiin! Niilolla sama virhe, mutta sen sain sentään korjattua, ihme kyllä.

B-rata oli hypäri. Niilolle vitonen renkaan rikkomisesta. Muuten kulki loistavasti. Luulen että se taas haki ponnistuspaikkaa kun oli pitkä suora, ja siksi rengas meni rikki. Jaffalle nolla ja eka merkintä kisakirjaan ensivuoden arvokisoja varten!

KAS 8.6. Eeva-Liisa Pohjanen


Tällä kertaa vain Jaffa matkassa.
C-agility. Aikalailla katasrtofi, kun jo kolmannella esteellä hylky omasta ohjausvirheestä. Muutenkin persjätöt ei onnistunut kun koira ohitteli esteitä.


D-agility. Tällä kertaa ajattelin että näytetäänpä kädestäpitäen missä ne esteet on ja kerron mitä sen pitää tehdä, kun aikalailla olen äänetöntä ohjausta käyttänyt. NOLLA! Sij.3Kontaktithan ne vaatii vielä viilausta, mutta kyllä tuo Jafu vaan osasi yllättää. Mutta osansa vaikutti rapiat 24h talkoilua joten oma kuntokin kesti aika hyvin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti