19. kesäkuuta 2014

Agility SM 2014

Piti lähtiä autolla, mutta huomasinkin olevani junan kyydissä kahden koiran kanssa. Onneksi on ihania ihmisiä jotka vie teltan ja häkin mennessään. Tampereen päässä pääsi onneksi helposti bussilla kulkemaan, ja Haapalinnan Kuopion vahvistukset kuskasi myös, kiitos siitä!

Tekasin kassin joukkuelaisille uniikit paidat. Virallinen kisapaita jäi siis ostamatta.


Lauantai oli joukkuepäivä, ja Jaffa kassin medijoukkueesta heti 8:00 startissa. Ilma oli todella kylmä ja senkään takia ei paljoo jännittänyt tai yleensäkään kutkutellut mennä radalle. Jaffa oli kuitenkin hyvällä tuulella ja joksenkin skarppina vaikka sitä sai aamulla repiä perässä. Rimat oli 45 joten huomasin vauhdista kuinka se vaikutti. Kolmosesteen niistosta kielto, ja muurin palikat alas. Muuten tehtiin nättiä rataa. Tulos 10. Muita joukkueen tuloksia 5,5 ja 0. Sij. 35. Videolla se mitä videolle sai.Ei muuta ku hotlalle nukkumaan muutamaksi tunniksi ja sitte Niilon kanssa kisapaikalle. Tarkoitus oli pyörähtää Särkässä mutta se nyt jäi sään takia. Niilo oli kasin minijoukkueen ankkuri niin siinä ehti mukavasti seurata joukkueen menoa etänä, ja harmitukseksi pari koiraa teki hylyn ja yksi nollan. Onneksi näin sillä sain rennot fiilikset radalle.

Alun kolme ekaa estettä ois voinu juosta, kun tuntu tosi nahkeelta kutsua koiraa suoralla. Tehtiin kuitenki hienot kontaktit erityisesti puomilla. Tulos nolla -2,50 eli joukkueen paras suoritus :)

LIVELÄHETYKSEN RATAOnnittelut Oululaisille hienosta menestyksestä! Shelttijoukkueelle medeissä hopeaa jossa kisasi ex koulutettava ja matkaseuralainen takaisin Ouluun. Oulun Koirakerhon minit otti myös hopeaa, samoin Kiimingin koiraharrastajat kultaa. Kassin maxijoukkue ylsi hienosti sijalle 5!

Sunnuntaina yksilöt Niilon kanssa. Tällä kertaa sää suosi vähän paremmin kuin edellispäivänä. Minien hyppyrata näytti oikein kivalle, mutta kepit kosahti aloituksessa. Olis vaan pitäny lähettää se... Videolla näkyy ihan selvä kämmi jossa koira menee väärään väliin ja korjaan sen oikein, mutta kaippa tuomari ei sitä nähnyt, taikka sitte sihteeri ei ollu hereillä. Tulokseksi merkattiin nolla, mutta yliaikaa 4,24 joten sillä sijoitus 86 ja heippa finaali.Onneksi päästiin aikaisin kuuden tunnin kotimatkalle. Kiitos Maiju ja Speedy seurasta!

1 kommentti: