21. toukokuuta 2014

Kesä tuli!


Hurraaa! Satuin eilen ihan vaan vahingossa tunnustelemaan Matosen jalkoväliä, ja yllätyin, kun tunsin yhden lisäksi kaksi palluraista! En voinut uskoa sitä todeksi, koska sen toisen piti olla mahassa, ja nyt 6kk ikäisenä se vihdoin tuli. Kasvattaja oli oikeassa, kun sanoi että johtuu nopeasta kasvusa kun se sillätavalla karkasi. HUH! Melkein pitää se ilmoittaa pentunäyttelyyn :') Onhan se sentään maailman komein mutiainen.

5,5kk

Jokuaika sitten lenkkeiltiin Sira springerin kanssa, joka oli Matoselle hyvää terapiaa. Jaffa juoksutti tapansa mukaan kaikkia. Olihan tuo innoissaan kun pitkästä aikaa pääsee pois kotoa ja vieläpä koirapiireihin. Kuvat on siis ottanut Marjo Pitkänen, kiitos!
Eilen käytiin kauan odotetulla fyssarikäynnillä Susanna Vartiaisella. Hyppykurssilla Niilo hyppi suorat hypyt vinoon, joten halusin käyttää sen tarkastuksessa. Eipä se ole aijemmin fyssarilla käynytkään.

Heti ensimmäisenä Susanna huomasi koiran nojaavan oikealle puolelle, ja sitten selvisi että vasemmassa jalassa on lihaskato. Ei mitään merkitävää eroa mutta juuri sen verran että selvästi vasen on jäänyt heikommalle käytölle. Siinä selvisi se miksi ponnistuspaikat on joksu shakusessa, kun herra haluaisi hypätä mieluummin vahvempaa jalkaa käyttäen. I-S vaihdoissa ensin nosti itsensä ylös vahvemmalla jalalla ja muutenkin seisoo oudosti. Nyt vaan jumppaamaan ja käydään ne pakolliset kisat eli ässämmit, jonka jälkeen taas tauolle.

Jaffa kävi Kuopion vierailullaan Anna Strömin valmennuksessa. Vähän oli kankeaa menoa, vaikka olihan tuo innoissaan, ja jaksoi yllättävänkin kauan treenata. Leikkaus on tehnyt tehtävänsä kun hajut ei enää vie mennessään. Myös Oulussa käytiin SM-porukan kanssa kahtena iltana treenaamssa, kun olin Oulu KV:ssa töissä viikonlopun.


Mato on innostunut vedestä ihan urakalla. Suu käy ja riemu raikaa kun veteen pääsee. Muutama uintivetokin on jo otettu, mutta liivit pitäs melkeen hankkia jos sattuu että takapakkia tulee.
IHANAA KUN KESÄ TULEE!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti