4. helmikuuta 2014

Poika on tullut kotiin!

May I introduce you my new puppy. Mudi Mato (worm). He was bord in Hungary (Üröm, Pest) in kennel Köves-bérci Betyár. So honor belongs to Viktória Maczák, and also my friend Salla Vornanen. Thank you for this perfect puppy

Saanko esitellä lauman uusi jäsen Mato!

Mato lensi tiistaina 4.2. Suomeen Unkarista. Lieroa jännitti lento niin että oli oksentanut automatkalla, joten joutui pesulle lentokentän vessan lavuaariin.

 
Matkalla Suomeen 4.2.2014


Mudista olen haaveillut jo kauaa, ja viimeisen vuoden aikana on tullut silmäiltyä tarjontaa, ja pentueita. Soppelia ei tahtontu löytyä millään, ja jos löytyi, ei pentulaatikossa ollut minulle sopivaa yksilöä. Sitten eräänä marraskuisena päivänä törmäsin sattumalta Sallaan, ja siitä se sitten lähti. Täydellinen yhdistelmä, täydellinen ajankohta ja täydellinen pentu. Ainakin tähän saakka ;)

Sisarukset. Mato oikealla.
Kävin hakemassa pennun Lahden liepeiltä, ja ensimmäinen yö vietettiinkin Sallan ja kahden muun ihanan mudin kanssa. Niilokin pääsi reissuun mukaan tapaamaan pikkuveljeään :) Madon mielestä Niilo on aivan ihq, mutta vielä ei heru vastarakkautta. Hiljaa hyvä tulee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti