14. tammikuuta 2014

On tammikuu'uu'uu

Nippeli on kotiutunut Kuopioon, joten treenikalenteri on melkoisen täynnä. Päästiin Hukka-Putken ohjattuun ryhmään, joten olen aivan innoissani siitä kun joku vihdoin katsoo mun tekemisiä! Kouluttajina Päivi Huuskonen ja Oili Komulainen. Torstait onkin agilityä täynnä, kun heti omien jälkeen alkaa treenien veto, eli reilu 3h hallilla yhteen putkeen. Ja siihen lisäksi olen ottanut tavoitteeksi vähintään kerran viikkoon omatoimista treeniä.

Niilon kanssa riittää tekemistä ennen kuin korkataan kisakausi. Kontakteista A opetellaan ihan uudestaan, ja hyppytekniikkaa katsellaan maaliskuussa uusiksi.

Olen alkanut opettamaan aata ponnareilla, koska boximenetelmästä ei tullut mitään, sillä suoritustapa oli jo ehtinyt pureutua lihaksistoon. Nyt näyttää siltä että sadannella treenikerralla tää on ehkä valmista kauraa :D

"Äiti tää lähti irti!"
Niin ja saatiinhan me pakkasetkin! Käytiin ekat pakkaset testaamassa kajaanissa 10.-12.1. Siellä Niilo oli turistina koiranäyttelyssä. Onneksi mulla oli lyhyet kehät, ja varsinkin lauantaina pidettiin kolme puolen tunnin taukoa päivän aikana, joten poika ei jäätynyt häkkiin. Tuliaisena ostin koiralle elämäni ensimmäisen pedin!!! Toistaiseksi yhden kerran kuulin kun N yöllä käväisi siinä :)

2 kommenttia: