30. joulukuuta 2012

Vuoden viimeinen

Kauheasti asiaa jäänyt kertoilematta, mutta jos kuitenkin palataan näihin terveysasioihin ihan ekaksi.
Jaffan antipilottikuuri on ohi, eikä ainakaan vielä ole oireet palanneet. Ihanaa jos tämä vidoin autaisi!


Nyt vaan toinen mutta kuvioihin - sen selässä on patti! Ihon alla nimenomaan. Joko se on rasvapatti tai sitten se on siru. Tämökin vielä...

Uusi ruokavalio maistuu koirille, ja värjäymä alkaa vähitellen kadota. Jouluna sorruin ostamaan lahjaksi puruluita. Eilen Jaffa oli niin tekemisen puutteessa, että oli pakko antaa yksi. Koko iltahan siinä sitten meni jyrsiessä, molemmilla. Lisäksi agitreeneissä olen luistanut myös makuvesiin, kun haluan että koirat juo kunnolla. Tonnikalaliemi on aina tehonnut, mutta dietin takia en sitä ole voinut antaa.

Muita joululahjoja oli uusi Wubba Tugga Niilolle, joka kyllä samantien lopetti vinkumisen. Jaffalle uusi motivointipatukka, kun haluaisin kokeilla uudenlaista palkkaustyyliä, eli pallo saa nyt vähäksi aikaa jäädä.

Parisen viikkoa sitten oltiin OSTY:n järjestämällä agilitynkoulutuspäivällä. Activen hallissa ja vetäjänä Anna Kilpiä. Teemana oli ennakoiva ohjaus. Osallistuin molempien kanssa. Ehdittiin reenata 10+8min/koira, ja meille olisi riittänyt se pelkkä 10min kun rata ei mitenkään haastava ollut. joitain pieniä juttuja tuli reenattua, mutta nekin sujui ihan hyvin. Niiloa sain vetää perässä ja Jaffa loisti räväkkyydellään. Se kyllä tykkää!
  Ainoa kulmakivi oli niistosokkariin ehtiminen, ja siihen tulokulma. Tätä vielä reenaillaan.

Tänään vielä ehdittiin agittaa Activella epiksien merkeissä. Niilon kanssa käytiin reenamassa tuota pohjaa kisaavien radalla.
Rata oli melko katastrofi, vaikkei se hankala ollutkaan. Ekalla pätkällä putki/aa-erottelu meni mönkään, mutta ei haittaa, eteenpäin! Sitten kun piti oikeasti mennä aalle, Niilo jäi alastulokontaktille vaikka käskytin pois. Siinä sitten huomasin mikä oli vialla... se kusi alleen. Ei nostanut jalkaa tai mitään. Hirveällä lorinalla vaan teki lammikon! No, koira kainaloon ja ulos tarpeille.
  Eihän tämmöistä ole koskana käynyt. Mielestäni sen pissatin ihan kunnolla kun lenkkeiltiin. Aamulla juotin sen ihan kunnolla mutta olis luullu ehtivän tulla jo läpi.
 Uusittiin rata, koska eihän siinä mitän reeniä tullut. Tällä kertaa ohjasin rennommin putkeen, ja onnistui! Niin myös loppu rata, joten nolla! Onnistuin itsekin tekemään koirasta nopean ohjausvalinnoilla, joten näitä pitäisi uskaltaa tehdä enemmän. Sijoituttiin toisiski :)
  Tämmöisistä kisoista olisi kiva saada jotain muutakin muistoksi kuin ruusuke ja pokaali, jota en todellakaan enää tarvitsisi. Etenkin kun tuohon nyt meni se 10e. Ei voi kun sanoa että hyvä KAS ja meidän epikset! Eiks vaan kamut? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti