15. huhtikuuta 2012

Luokkanousuja

Tänään kisattiin kotikisoissa. Tuomarina Seppo Savikko, joka oli muuten ihana ja piti joka luokan rimat alarajalla. Eikä radoissakaan moittimista ollut. Kaikki radat simppeleitä ja loogisia.

Ammulla aloitettiin Niilon kanssa hypärillä, vaikka sillä on jo tuolta radalta nolla.
Hylky tulikin jo heti toisella esteellä, kun en nähnyt sen menevän renkaan sivusta. Tätä se ei ole ikinä tehnyt, joten ihmettelen suuresti! Muuten koko rata oli puhdas :)

Toisella radalla keskityttiin sitten vähän enemmän. Rengas meni tällä kertaa aivan kuten pitääkin, ja kontaktit oli lennokkaita, sekä pysähdykset terviä, eikä varasteluja tapahtunut. Suoritettiin rata puhtaasti, reulu 10 sekunnin alituksella, joten tästä hyvästä irtosi serti ja siirto 2-luokkaan!


Niilo mini1 agi

Sitten pitikin odotella kakkosten alkua, ja Jaffan saapumista kisapikalle.

Ensin oli agirata, joka näytti alkuun toivottomalle vaikean aloituksen, sekä keppikulman takia. Rataantutustumisen jälkeen myös selvisi, että olin tutustunut rataan väärin :D

Jaffan kanssa kuitenkin meni odotettua paremmin, ja se jopa oli kuulolla kokoajan, eikä kaarrellut hyppyjä. Kontaktitkin se otti oikein hyvin, ja odotti vapautusta! - aivan kuten pitääkin.
Puhtaasti saavuttiin maaliin, joka on edelleenkin hyvin historiallista ekasta radasta. Tällä nollalla irtosi serti, eli siirto 3-luokkaan! Aivan mieletöntä! Harmi vaan kolmoset oli jo edellisenä päivänä, joten kaksi ilmaiskisaa korvasi puuttuvat radat.

Sitten oli vuorossa Niilo, ja edelleen sama rata. Vähän hermostutti kun se oli jo aivan poikki, ja tosiaan ensimmäinen startti kakkosissa. Rata oli vähän huolimatonta menoa. Kaarreltiin joka esteen jälkeen, ja N haki muutenkin vähän turhan innokkaasti esteitä. Nolla se kuitenkin oli, mutta 0,81 sekuntia yliajalle meni.

Kaiken tämän lisäksi sijoitukset olivat aika kivoja, kaikilta radoilta toinen sija!Upea päivä kertakaikkiaan!

Äskön myös selvisi että me lähdetään SM-kisoihin kassin medi joukkueeseen! Täytynee vissiin käydä vähän kisaamassa ennen sitä...

2 kommenttia:

  1. Isot onnittelut luokkanousuista ja toiset sellaiset SM-joukkue paikasta!!! Tsempit treeneihin ja onnea myös jatkoon :)

    VastaaPoista
  2. Onnea vielä täälläkin luokkanousuista!

    VastaaPoista