11. maaliskuuta 2012

Ruoho on vihreämpää rajan toisellapuolen

Ollaan tehty pari visiittiä Haukiputaalle viimeaikoina. Activelle nimittäin.
Ostin pari viikkoa sitten extemporee valmennusryhmään 2-3lk tasoisiin yhden treenin. Kouluttajana oli Kaplaksen Mari, ja tuona kyseisenä kertana olikin vuorossa tekniikkatreenit radan sijaan. Kävi kyllä aikamoinen tuuri! Onhan tuota rataa nyt kassin treeneissä tehtykin, ja ainakin tämän treenin jälkeen minusta tuntui että opin enemmän kuin kymmenellä kassin treenillä yhteensä!

Tehtiin takaaleikkauksia ja poispäinkääntöjä. Yhteen väliin tuli myös mielenkiintoinen ihmisnuoli, jota reenattiin sitten hieman myös yksiksemme. Jaffa oli iskussa, ihan sairaan terävällä tuulella. Takaaleikkauskethan ovat meidän heikkous, mutta tämän treenin aikana ehdittiin käydä takaalaikkauksen perusteet niin hyvin läpi että ei niissä juuri ongelmia ollut. Jaffa reagoi käännöksiin hyvin, myös niin poispäin meneviin. Ainoastaan yksi poispäinkäännös oli niin kinkkinen ajoittaa että piti muutaman kerran yrittää ennen kuin hiffasin.
Treeneistä jäi niin hvyä mieli että pakko ottaa ehdottomasti joskus uusiksi, jahka vaan on ihmisillä treenejä myytävänä. Niin ja jos sitä hakisi kesän ryhmiin nyt kun kerrankin olis varaa. Onhan se vähän outoa mennä toisten treeneihin, mutta siellä se on vissiin ihan yleinen jutu...


26.2 oli Activella kisat. Lauantaina kävin busseilemasa Niilon kanssa kisapaikalla, ja katsomassa kun maailmankuulut ottivat mitta toisistaan. Sunnuntaina sitten oli meidän vuoro.
Otin vain yhden startin, koska epäilin ettei koira liiku siellä ollenkaan, niinkuin prt leirillä kävi. Toisekseen Niilolta puuttuu enää yksi nolla kakkosia varten, joten en halunnut vielä startata kakkosissa jos nolla ekalta sattuisi tulemaan.

Tuomarina toimi Heidi Viitanen, ja radat olivat ihan kivoja, mutta mutkikkaita.
Lähtö oli Niilolta räjähtävä, ja koko radan oli kokoajan hallinnassa, eikä irtoillut turhia. Ainoa moka joka harmittaa on oma muistikatkos heti nelos esteen jälkeen. N on kuitenkin hidas putkissa, joten siinä ehti tovin miettiä mikä tulikaan seuraavaksi. Kontaktit meni hyvin aata lukuunottamatta, jossa pysähtyi vast akun tuli alas... argh! (sitä se on harrastellut viimeaikoina). Tehtiin radalla sitten sama moka mitä muutkin tekivät, eli hankalan keppikulman takia valssi ennen keppejä, joka kostautui kielloksi. Koko radan ajan mietin että riskeeraanko, mutta näin jälkikäteen harmittaa että otin sen riskin. N ei sii nähnyt keppejä, ja juoksi ohi.
Muuten virheetön rata alle ihanneajan. Sijoitus 5/14

Laitetaas kuvapostaukseksi vähän koiramaisia ostoksiani viimepäiviltä...
BOT verkkoloimi
Molemmille Hurtta pannat ja Jokke nahkaremmi
BOT koiraloimi
Jokke metsästysliivi

+ ostin vihdoin näyttelyteltan kesän agiliitoja ja näyttelyreissuja varten, sekä hurtan agilityliivin <3
Jaffa sai myös oman pedin Wallilan Jaffa-tyynynpäällisestä ;)


Tällähetkellä menossa on koiran trimmausoperaatio nimeltäepätoivo.
Perjantaina suuntaamme Norjaan Tanya A-S:n tuomaroitavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti