9. lokakuuta 2011

Silmätarkastus

Vihdoin ja viimein sain varattua ajan Akuuttiin silmätarkastukseen. Jonkun yhdistyksen joukkotarkstus, ja oli siis viime torstaina. Tarkastushan vanheni jo huhtikuussa, mutta niinkuin meillä yleensäkin, kaikki menee aina viimetippaan. No, pääasia että saatiin tälle vuodelle tuo tarkastus.
Terveet oli silmät, mutta inhiottavinta oli se odottaminen. Lääkäri oli vahingossa hypännyt meidän yli, joten tunteroinen koirien keskellä kävi pikkuhiljaa hermnoille.
Ehkä joku kaunis päivä Niilokin pääsee peilaukseen.

Heti Akuutista päästyämme kävin pikaisesti kotona ja vaihdoin koiran, suuntana aksareenit.
Niilo teki aivan loistavia ratoja! Siihen oli syynä galna daagareilta osatamani lelu, joka on ainoa lelu josta tuo koira on ikinä niin paljon seonnut. Silmät kiilui, kuola valu, ja se tärisi. Mutta herranen aika sitä menoa! Sain tosissani vaihtaa askellusta että ehdin ohjaamaan. Yllätyin positiivisesti siitä että koira malttoi kuunnella, koska sillä on taipumusta sählätä jos lelu on ylitsepääsemättömän ihana.

Perjantaina jaffa pääsi piiitkästä aikaa vähän liitämään. Sillä on ollut jokin oksennustauti kausi nyt meneillään, niin en ole viitsinyt halliin tuoda. tehtiin samaa rataa kuin Niilon kanssa edellisenä päivänä. Huomasin selvän eron näiden koirien välillä, koska ohjausta piti vaihtaa huomattavasti.
Keskityttiin lähinnä keppeihin. Ei mitään ongelmaa. Tai no, heti kun alettiin reenaamana keppejä ilman rataa, koira ei enää hakenut avokulman ekaa väliä, vaan aina toiseen. Mikä tuota koiraa riivaa!?!?!?

PS. Kurkatkaapas uusi blogi! En tiedä olenko seonnut, mutta jostain köyhän opiskelijan on tuloja saatva :D
www.pikapannat.blogspot.com/

1 kommentti:

  1. Ihana idea nuo pikapannat! :D Täytyy totisesti katsella josko Mini saisi joululahjaksi pari tuollaista. ;)

    VastaaPoista