23. helmikuuta 2011

Hyrrrrrrr

KYLMÄ! Ihan oikeesti ei jaksa kohta enää näitä 30 asteen pakkasia. Koirat hyppii seinille ku ne ei pääse kunnolla ulkoilemaan, joten energian purkaukset kohdistetaan sitten minuun.
Jaffa on päässyt tassujen palelemisista kun ostin Berralta sille tossut.

Ennen tallinnaa ei juurikaan treenailtu mun koeviikon (j apakkasten) vuoksi. Eilen päästiin niilon kanssa kuitenkin agiliitelemään. Pakkasta oli rapiat 18 astetta, mutta pidin koiran kokoajan lämpimänä. Rimat olivat myös melko matalalla, ja onneksi rat aoli pelkkää suoraa.
Kyllä vain, 11 esteen rata. Aluksi otettiin vain puolet, mutta toisella kerralla mentiin jo kokonaan.Niilo oli aivan sekaisin uudesta kumipallosta (niinkuin aina), joten intoa riitti.
Uutena esteenä oli pituus, joka aluksi tuntui epävarmalta, mutta parin esteen kiertämisen jälkeen löydettiin estevarmuus, ja pituuttakin hyppyyn löytyi.
N oli oikein irtoamis tuulella, ja minulla oli vaikeuksia pysyä perässä. Erityisen tyytyväinen olen 3-4 putkiin, koska jäin niin kauas että pystyin kauko-ohjata sen oikeaan päähän putkea.
8-9 oli vaikea, koska takaaleikkasin putken, joten tuli pikkusen hoppu hypylle. Harjoiteltiin sille irtoamista, ja eihän mun tarvinut edes saattaa sitä sinne kun tehtiin koko rata :D Oli se niin räjähtäällä tuulella.
Kontaktit oli ihan super! Nämäkin alkaa jo olla valmiita. Ainoa mitä voisi parantaa, on nopea laskeutuminen. Nyt ehdin juosta jo pitkästi ohi ennen kuin pääsee astentoonsa. Aan jälkeen vapautin ja palkkasin pallolla.

Viikonloppuna sitten selviää mitä kokoluokkaa tuo koira on. Oon nyt nyppiny sitä että ois mahollisimman nakuna mittauksessa ;)

Niin ja tuli extempore ilmotettua Jaffa lauantaina kahelle radalle (meidänhän piti startata seuraavan kerran kesällä) ...ups.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti