9. tammikuuta 2011

Kajaanin tamminäyttely

Tuomari Harry Tast
Parsoneita ilmoitettu 23, joista valiouroksia 4

Uudet säännöt ensimmäistä kertaa voimassa, ja olin 100% varma siitä, ettei Jaffa SA:ta tulisi turkkinsa takia saamaan. Varsinkaan niin tiukalta tuomarilta, joka jakoi uroksissa 2xEVA ja HYL.

Arvostelu: Kookas uros, erinomaista tyyppiä. Tasapainoinen ylälinja, oikean muotoinen rintakehä. Luusto saisi olla vahvempi. Erinomainen pään muoto ja ilme. Karkea, nyt niukka karva. Liikkuu tehokkaasti.
Tulos: VAL-ERI VAK3 SA PU4

Eli täysin yli odotusten! Kiva synttärilahja kyllä ;)Illalla sitten agiliidettiin yhden satrtin verran. Pikkuisen kyllä siinä vaiheessa jo jaloissa ja päässä tuntu se jännittäminen, mutta energiajuomalla ja tsemppaajilla sitä jaksettiin.
Tuomarina toimi Minna Jokisaari.Rata oli aika iisi, ja koira oikeesti toimi! Väsymys toki näkyi Jaffassa (ja minussa) jonkin verran, mutta kuuntelipa ainakin :D
Kontaktit oli hätäset. Koira olis tehny ne oikein, mutta minä vapautin sen heti kun näin että osui kontaktipintaan.
Virheitä sitten: tuloslapussa lukee että 5, K, K, HYL. Itsehän muistan vain tuon kiellon ja hylyn :D Nooh, voisin luulla että vitonen tuli keinulta (en tiedä mistä mutta Minna oli muillekkin ankara siinä esteellä). Kielto varmaan siitä kun koskin koiraan (tai no oikeastaan koira törmäsi minuun), mutta se johtui siitä kun Jaffa oli pinkomassa puomille, ja minä en ottanut sitä heti kenulta haltuun. Toinen kielto heti keinun jälkeen putkelta.

Virheiden jälkeen ei radan suoritus enää kiinnostanut, henkeä ahdisti ja jalkoja en enää tuntenut, joten ohajus oli sen mukaista. viimeisellä esteellä sitten tapahtui jotain käsittämätöntä: HYL! Takaakierron vuoksi. Nyt kun katson sen videolta, niin tuntuu käsittämättömältä miten tyhmä olinkaan! Renkaan jälkeen ohjasin väärällä kädellä, ja lähdin vielä takaaleikkaamaan sen vikan esteen...Kiitos vielä kaikille rankasta, mutta antoisasta viikonlopusta! Erityisesti Hannelle yöpaikasta sekä Jaffan huolehtimisesta. Kiitos myös Pinjalle kyydistä :)

1 kommentti: