23. joulukuuta 2010

Tavoitteet vuodelle 2011

2010 on suurimpiirtein jo ohi, ja on aika suunnitella ensivuotta.
Tämä vuosi meni kuitenki yli odotusten. Meidän piti aloittaa kisaaminen agilityssä niin, että oltaisiin valmiita syksyllä nuorten SM-kiosihin. Kuinkas ollankaan kisaura starttasi jo tammareissa, ja ensimmäinen LUVA napsahti sieltä.
Juhannuksena Jaffa teki ihmeitä. Siitä tuli muotovalio, ja samlla viikolla sai agility sertin!

Aijemmin lupailin itselleni etten vie Jaffaa enää näytille, mutta eihän tästä harrastuksesta pääse millään eroon. Lähdetäänkin koittamaan onnea Viroon sertin perään.
Tavoitteena on siis saada vielä yksi CACIB suomesta, sekä yksi Virosta.
Agilityn suhteen näyttää synkemmältä. Ei ole mitään tavoitteita, mutta pari nollaa kakkosissa lämmittäis mieltä. Kisaillaan kisaamisen riemun vuoksi.

Niilo on kisaikäinen agilityyn 14.2.2011, joten aijon mittauttaa sen mahdollisimman pian. Jos se mitataan mediksi (jota se on melko epätodennäköisesti), en yhtään tiedä milloin päästään (tai mennäänkö ollenkaan) kisaamaan, koska korkeat hypyt ovat todella suuri problema!
Jos ja KUN se mitataan miniksi, suunnittelin että Juhannuksena (Mid Night Sun Agility turnaument) voitaisi alkaa kisata, jos siltä näyttää.

Suunnitelmissa olisi myös päästä TOKO-kokeeseen kesällä/syksyllä. Mölleillään myös paljon.

Kaikki tämä riippuu siiitä miten paljon N ottaa takapakkia kastroinnin jälkeen, joka sille tehdään sitten kun rahat on kasassa.

Tämän vuoden puolell avielä treenataan vähän hallilla, sekä 30pv ehkä pyörähdetään Activen epiksissä. Myös Jaffan turkki pitäsi saada kuosiin Tammareihin.

Mutta nyt oikein rauhaisaa joulua kaikille, sekä menestystä vuodelle 2011!
Tämä blogi hiljenee taas hetkeksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti