20. joulukuuta 2010

Surkeiden sattumusten sarja

Eilen sain kuulla että Niilon sisko Brava (Tallitontun Tessa X Tallitontun Yvo) "Luna" on otettu takaisin kasvattajalle.
Omistajat eivät pärjänneet sen kanssa. Ilmeisesti myös koiran hoitotaidoissa on ollut puutteita.
Kävimme eilen katsomassa tyttöä, ja samalla näin Niilon äitiä. Kovin oli kaikissa kolmessa hyvin smaa näköä. Ikävää oli kuitenkin huomata kuinka huonossa kunnossa tyttö oli. Lihasta sillä ei siis juurikaan ollut vähäisen liikunnan takia, ja ravinnon puute (maksalaatikkokuuri) vaikuttaa vasrmasti myös ulkonäköön.
Luna osoittautui kuitenkin hyvin kiltiksi, tottelevaiseksi ja leikkisäksi persoonaksi. Aikaisemmassa perheessä on vain ollut ongelmia johtajuudesta, eikä näin ollen koiralla ole ollut kunnon rajoja.
Nyt luna etsii siis jo kolmannen kerran uutta, pysyvää kotia. Tietämys ja kokemus rodusta on toivottavaa, koska Lunan koulutus tietyissä asioissa on jäänyt vähäiseksi.
Luna on siis narttu ja syntynyt 13.8.2009 Oulussa. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Miia Rautioon.Myös Niilo sai tässä yksi päivä suurelle egolleen vastustajan, kun koirapuistoiltiin illalla.
Sekarotuinen isohko koira kävi yllättäen sen kimppuun. Niilo kiljaisi todella kovaa, ja kun koirat saatiin erotettua, en nähnyt Niilossa mitään jälkiä. Tappelupukari lähti pois, ja me jäimme vielä puistoon kun oli niin kivaa seuraa. Kotona huomattiin, että silmän alunen on ihan veressä. Haavahan siinä luomen kohdalla oli, ja todella syvä sellainen. Kiitos Piiun neuvojen haava saatiin kunnolla hoidettua, ja nyt siinä on vain arpi.
Niin ja eilen leikkasin siltä kynttä liian pitkästi, ja nyt se vuotaa jatkuvasti...
karkkinauha

PS. Meidän lenkkipoluistakin on nyt tehty autotie :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti