3. marraskuuta 2010

Siellä siellä se Jaffa on!

Vihdoin Jaffa päääsi komeilemaan PRT:n urosluetteloon! linkki
Tarkotuksena ois löytää täälle herralle joku kiva narttu. Jaffahan on niin kiva luontonen, ja terve koira, että mielelläni minä jälkeläisiä sillä teettäisin. Onhan se vähän korkea, mutta jos narttu ois vähän pienempi (niinkuin edellisen pentueen narttu) niin asia on korjattavissa :D Eihän Niilostakaan tullu ku 35 ja risat.
Agilitytaustoja löytyy parin sukupolven verran, mutta luolilla tuo koira ei valitettavasti pärjää. Saalistusviettiä on, mutta ahtaanpaikan kammo vei veronsa. Näyttöpuolen-, seura- ja harrastuskoiraksi pennut sitten varmasti ainakin Jaffan osalta soveltuisivat mainiosti :)

Pitää koittaa saada joku vähän edustavampi kuva tuonne, kun selkälinjaki on päin prinkkalaa, ja kuka sitä peräpäätä katella tahtoo!?

****************
Sitten agilityä.
Viimeviikolla oli epikset kassilla. Tarkotuksena oli mennä ainaki 2 rataa Jaffan kanssa, mutta en siinä työn tohinassa sitten joutanut kuin yhden radan menemään, ja sekin oli 2-3 luokkalaisten.
En jaksa piirtää ratoja, mutta sen verran voin sanoa että putki ei oo tuon koiran vahvin este enää. Eka putkeltä kielto, ja toka putkelta kielto + HYL. Karkasi myös jossain vaiheessa aalle.
Positiivista oli se, että kaikki vaikeet kikat joita halusin radalla koittaa, onnistu!
Jopa kepeille meno kovassa vauhdissa irtosi kivasti.

Tämäviikon treeneissä Jaffalla oli meno päällä. Tehtiin pientä rataa joss aoli myös keinu. Takerrutiin siihen keinuun aikalailla, kun Jaffalla se on mitä on.

Niilon treenit meni super hyvin!!
Tehtiin pientä radan pätkää, johon halusin tehdä jaakotuksen ja takaakierron. Onnistui! Ja putkeen se irtoaa moitteetta. Saatiin myös kehuja vauhdista, joka todellakin on noussut viimepäivinä.
Keinulla Niilo oli oikein pätevä. tehtiin sitä matalaa. Aluksi pari toistoa pelkkää ylösmenoa, ja sitten yksi hidastettu laskeutuminen. Lopuksi vielä yksi täydellinen keinu suoritus kokonaisena!
Juoksi ihan sika täysiä kontaktille asti, ja laski itsenä melkein makuuasentoon kenun laskeutuessa. Vitsi oon ylpee tuosta.
Keppejä ei oll apäästy tekemään pitkään aikaan, joten laitoin kujan melko suureksi. Hyvinhän tuo ampas toiseen päähän. Pitää vaan alkaa reenaamaan noita enempi.

2 kommenttia:

  1. Oottako saanu tarjontaa noiden narttujen suhteen? :) Kuulostaapa lupaavalta nuo teidän agiliitelyt!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Niilo oppi nopeesti ;) se on varmaan jo parempi ku Jaffa :D
    Ne nartut ovat tullakseen jos tulevat. Enkä mä kaikkille edes anna jos musta yhistelmä ois huono :p

    VastaaPoista