20. toukokuuta 2010

Kohti kesää!

Huh hellettä! Arvatkaa jaksaako koissut lenkkeillä tämmösellä ilmalla? no ei! Tuossa pihassa ne vaan olla möllöttää, ja syövät toisiaan.
Itselläni on ollut hirveät allergiat kun sitepöly taas alkaa leijailla. Mutta kyllä sitä muutaman pallon aina pystyy pihalla heittämään ;)

Sunnuntaina oltiin muutaman koirakon kanssa sahalla reenailemassa. Eipä sitä oikein reeniksi voinut sanoa kun aurinko porotti täydeltä taivaalta.
Touhu muuttui sitten tokotuksesta vesileikeiksi. Niilokin kävi ekaa kertaa polskuttelemassa, ja oikein riemukasta se tietysti oli.

Kiitos kuvista Lauralle

ollaan me oikeesti reenattu tätä operusasentoa :o

täyskäännös! saishan tuota vähän rimmata


Puomin kontaktit sujuu Niilolta helteessä melko kivasti. Saa nähä mitä se on sitten hallissa.

Keskiviikkona oli ekat kesäkauden agireenit. by Hassisen Piiu.
Pyöräilin Jaffan kanssa eka kertaa hallille. Se itki vaunussa koko matkan, mutta ei yrittäny pois.
Takastullessa ei inahtanukkaan.


Kyllä näki taas koirasta että oli kuuma, vaikka virtaa riitti.

Rata oli aika hauska ansaesteineneen ja suorineen.
Jätin koiran ja menin kakkosen taakse valmiina ihmisnuoleen, sitten vaan lähetys putkelle, ja ykkösen edestä puomin kärkeen odottamaan koiraa (tykkään kauko-ohjauksesta).
Irtosi suht hyvin putkeen, josta juoksin varmistamaan muurin ja siitä 10-12 pyörähdyksineen.
Rengas ei houkutellut Jaffaa, koska näki putken jo suoran päässä jonne sitten ampaisi, ja menin kepeille ottamaan vastaan.
VOI TSIISUS! ei voi olla niin vaikeeta mennä yksille kepeille! se haki aina väärään väliin, vaikk aollan reenattu tätä pihalla ja ohjureiden kanssa, mutta se avo kulma on jotenki tosi vaikee sille hahmottaa. Lopulta sain sen menemän, ja rata kunnialla loppuun pallopalkalla!

Jaffa tuli ilmoitettua Rovaniemelle, ja aloin ottamaan siltä artaa pois, mutta kiva! en hoksannut että meillä on Helsingissä ne eläimet pelissä-ohjelman kuvaukset -.-'

1 kommentti:

  1. Oispa meilläkin nuo irtoamiset jo kunnossa...Eikun treeniä, treeniä :) Toivottavasti nähtäis tuolla nuorten Sm kisoissa, no viimeistään sitten erkkarissa ,eikös niin? ;)

    VastaaPoista