6. huhtikuuta 2015

Rollon kisat 3.-4.4.

Pääsiäinen vierähti Rovaniemellä, Ounashallissa kisaamassa. Tykkäsin kovasti pohjasta, ehkä paras missä oon koskaan juossut! Nimimerkillä 10 starttia enkä ollu edes jumissa reissun jälkeen.

Tuomarina toimi molempina päivinä Jari Helin, ja edelleen tavoiteltiin palkintopalleja. Valitettavasti Jarin radat olivat niin suoraviivaisia ja helpohkoja, että muutama muukin teki nollia. Silloin nämä parsonit joutuu alistumaan muiden huippunopeisiin suorituksiin, ja esimerkiksi Jaffan kohdalla (startattiin viimeisten joukossa) homma meni reenaamiseksi. Se oikeastaan sopi meille, koska hieman oli kontaktiongelmaa havaittavissa (taas). Osallistujiakin oli sen verta paljon että vähän tuntui turhauttavalta Niilonkaan kanssa taistella nopeutta vastaan, etenkin kun jouduin hieman rytmittämään sitä puomilla kahden ensimmäisen radan jälkeen otettuaan niistä virheet.


Ekana päivänä ei siis päästy sijoituksille, molemmille yhdet nollat. Toisena päivänä kerettiin rauhassa ihmetellä Rolloa Charloten ja Usvan kanssa ennen kisapaikalle menoa. Pari starttia molemmille, kolme nollaa neljästä. Niilo teki tuplat, ja yllätykseksi tuli kolmanneksi ekalla radalla. Viimeisellä puristettiin kaikki mehut irti, ja persjätöillä vedin koiraa perässä niinkin nopeasti, että voitettiin!


Olen super tyytyväinen Niilon vauhtiin tällä hetkellä. Uusi vinkupossu oli niin ihana että juoksi sen eteen lähes yhtä lujaa kuin treeneissäkin. Yli nelosen etenemillä vauhti on nopeinta meiltä. Vielä pitää kiinnittää huomiota omaan juoksutyyliin ja rytminvaihdoksiin.

Saatkiin kuin saatiinkin jotain kotiinviemiseksi, vaikka siihen tarvittiinkin aika monta starttia. Videot puhukoot puolestaan. Koiramäärät on ihan hatusta heitettyjä kun RAGIT ei oo julkassu tuloksia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti