23. maaliskuuta 2015

Jaffa the veteraani

16.3. oli Jaffan 8v synttärit. Toivotan että ollaan vasta puolimatkassa :) Vanhuuden merkkejä ei juuri ole. Mitä nyt näkö on tainnut heikentyä, kun pimeällä saattaa alkaa haukkumaan puita. Mielestäni Jaffa on mitä parhaimmassa iässä, sekä erinomaisessa kunnossa. Onnea Jafu!


Olenko jo kertonut että me ollaan muutettu? Ei mitenkään kovin kauas, mutta takaisin maantasalle ja normaaliin asuinmuotoon kylläkin. Ihan Toppilan luonnonhelmaan, kaksioon. Me ollaan viihdytty erinomaisesti, mitä nyt Niilo saattaa poksua joilekin äänille, mutta ehkä se tottuu vielä.

Niilo kävi 20.3. fysioterapeutti Riina Kellmanilla, joka on myös opiskellut osteopatiaa. Niilolle passasi huomattavasti paremmin jumien aukominen osteopaattisin menetelmin, koska pysyi paremmin paikallaan, ja jopa nautti siitä. Selässä jumeja, sekä rintalihaksessa ja niskassa. Nyt on koira letkeämpi, ja se näkyi eilisissä treeneissä. Voi mahoton sitä vauhtia!

21.3. Oli Matosen viimeinen kurssipäivä OneMind Dogs menetelmistä. Tällä neljännellä kerralla reenattiin putkilta taaksepäin kääntymisiä, japanilaisia, sylivekkejä ja takaaleikkauksia. Tällä kertaa koira jaksoi pitempään, vaikka edelleenkin stressaa muita ihmisiä ja koiria ympärillä. Vaikea treenitilanne siis edelleen meille, mutta joka kerta se työskenteli paremmin.Keppitörkkäisyjä tehtiin myös. Ja vaikka Mato ei ole koskaan nähnytkään keppejä, niin sinne se sujahti heti kolmen kepin verran pelkästään minun liikkeestä. On se jännä juttu. Nyt sitten kovasti opiskellaan opittuja juttuja kotiläksyjen merkeissä.

Nyt jäämme odottelemaan Tornion ja Rovaniemen kisoja, CU!
Kuva: Susanna Eskelinen
Kuva: Susanna Eskelinen
Kuva: Susanna Eskelinen
Kuva: Susanna Eskelinen
Kuva: Susanna Eskelinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti