23. joulukuuta 2011

AA kerhon uusi jäsen

Koirien lluustokuvat saapuivat kennelliitosta, ja olin tippua tuolilta kun näin tulokset! Eläinlääkäri kun nimenomaan sanoi että jos jossain on vikaa, niin Jaffan lonkissa, mutta toisin kävi.
Jaffan tulokset: lonkat A/A & kyynärät 0/0
Niilo tulokset: lonkat B/B & kyynärät 0/0

Niilon huonot uutiset jatkuivat tällä viikolla, kun se pääsi paisumaan yhtäkkiä. Leikkauksen jälkeen hormoonitoiminta on nyt alkanut laskea, joten ruokamäärää on vähennettävä. Pojalla on kuitenkin sen verran hyvä (tai sanoisinko että mieletön) ruokahalu, että tämä tuntuu joskus mahdottomalta, koska en osaa vielä arvioida paljonko se tarvitsisi ruokaa päivässä, etenkin kun viikkoon mahtuu niitä päiviä jolloin liikunta on erittäin vähäistä, sekä niitä päiviä kun ollaan jatkuvasti liikkeessä.

Onneksi ratkaisu tähänkin ongelmaan saadaan lähiaikoina, kun Ouluun avataan koirauimala.
Niilo pääsi tänään testaamaan altaan ensimmäisenä koirana, mutta vesi oli vielä melko kylmää. Allekirjoittanut pääsi uimalaan töihin, joten pitihän minunkin testata märkäpuku, ja siinä samalla sitten uitin kolmea (Niilo, Noomi, Jaffa) koiraa yhtäaikaa. Pojat eivät aivan innostuneet hakemaan palloa, johtuen varmaan kylmyydestä, mutta uitin niitä sen verran että edes vähän väsyisivät. Niilohan nukkuikin sitten koko päivän kun kotiin päästiin.

Alla Jennan ottamia kuvia. Lisää täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti